Se tavallinen tarina

ENSIMMÄISET 10 000 lukukertaa on tullut Futoi yatsun blogissa täyteen keväisen alustanvaihdoksen jälkeen. On siis sopiva aika tehdä se peruspäivitys, jonka jokainen itseään kunnioittava bloginpitäjä silloin tällöin tekee. Ennen alustanvaihtoa WordPressiin blogini ehti pyöriä Kalevan sivustolla runsaat neljä vuotta.

Suhteellisen hiljainen on blogini. Siihen osuu keskimäärin 68 lukukertaa päivässä. Varsinaista eri kävijöiden lukumäärää WordPressin tilastot eivät kerro. Tähän mennessä paras yksittäinen päivä oli 20. elokuuta. Silloin lukukertoja oli 202. Minulla ei ole harmainta aavistusta, miksi.

Ilman mainiota ani.mu-aggregaattisivustoa olisi vielä paljon hiljaisempaa. Runsaat kaksi kolmasosaa kävijöistä (tai siis niistä joiden tulosuunta on tiedossa) tulee blogiini ani.mu:sta.

Ani.mu:sta on tullut peräti 3 661 lukijaa. Kaukana perässä tulevat seuraavaksi yleisimmät tulosuunnat, blogilista.fi (191 lukijaa) ja twitter.com (189 lukijaa).

BLOGIN luetuin yksittäinen artikkeli on Madoka Magica – turhat taikatytöt toukokuun 15. päivältä. Sitä on tähän mennessä katsonut 336 lukijaa.

Voi olla, että aika monet blogiini tulijat pettyvät erotiikankaipuussaan. Seuraavaksi klikatuimmat artikkelit ovat nimittäin Ero, guro ja yök (K18), Mikä nainen! ja Tyttöjenväliset. Kärkijoukkoon kuuluu sentään onneksi myös Tezuka-teemainen kuvagalleria Vieraita lännestä.

Seitsemän viime päivän luetuin artikkeli on tietenkin Siltä näky silloin rintaliivitkin. Tiedänpä ainakin jatkossa, mitä sanoja otsikkoon kannattaa laittaa, jos haluan paljon lukijoita…

Blogissa olevista linkeistä eniten suosiota on saanut Image [&] Narrative -lehti, jonka tämän vuoden ensimmäinen numero keskittyi mangan visuaaliseen kieleen. Toiseksi klikatuin linkki on Otakunvirka-blogin artikkeli Tissejä ja pantsuja.

MADOKA-linja jatkuu blogin hakusanatilastossa. Ylivoimaisesti eniten hakuosumia on tullut sanoilla madoka magica, muutamin pienin variaatioin (madoka, puella magi madoka magika jne, hieman yli sata osumaa). Seuraavaksi eniten osumia onkin sitten tullut haulla futoi yatsu. Ilmeisesti aika moni blogiini tulija siis tietää mitä etsii.

Haetuimpien termien joukkoon kuuluvat myös eroguro, japanin historia, Arrietty ja Sakari Pälsi. Toivottavasti edes osa hakijoista on löytänyt sitä mitä on hakenut.

Melko varmasti pettyneiden joukossa ovat he, jotka hakivat esimerkiksi sanoilla kuvia manga tytöistä, manga erotiikka, erotic taide, ihmisen silmän piirtäminen, hauskat maneerit, miksi nenä muuttuu valkoiseksi ja jos ei olisi ulkomaalaisia.

Minun mielestäni hieman erikoisia osumia on saatu hakusanoilla poikaystävä kuin koira, ihminen susena, hauen pää saari ja kaunis nainen baarissa. Entä mitä lienee tavoitellut hän joka haki tarinoita mutsille blogi? Tai hän joka kysyi hakukoneelta nuori mies?

Mainokset
Kategoria(t): uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Se tavallinen tarina

  1. aura sanoo:

    68 lukukertaa päivässä tuntuu itsestä isolta määrältä. Ellei siinä sitten ole puolet botteja, minulle on jäänyt vähän hämäräksi kuinka suuri osa tilastoista on todellisia kävijöitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s