Off topic: Lyhyestä ei niin kaunis 2

TWITTERNOVELLI on tarina jonka täytyy mahtua yhteen tweettiin. Siis 140 merkkiin. – Tämä postaus ei liity mitenkään Japaniin. Jos ei kiinnosta, en pahastu.

Otetaan tähän väliin toinen kokoelma kirjoittelemiani twitternovelleja. Edellinen erä on julkaistu täällä. Kaikki nämä tarinat on julkaistu aiemmin Twitterissä ja Facebookissa.

Rakkautta on

1. Ystävänpäivänä Matteus piirsi haikeana sydämenkuvan pakastearkun kanteen. Sisällä Martta oli yhtä hiljaa kuin joulunakin.

2. Ei Marketta oikeastaan aikonut toteuttaa uhkaustaan. Mutta kun se valkeni, Maurissa ei ollut jäljellä mitään mitä lepyttää.

3. Kun viemäri sanoi pulp, Maikkia jo vähän kadutti. Ei ehkä kihlasormus, mutta sen mukana ylös pyrkivä sormi näytti rujolta.

Suuria unelmia

4. Anttoni liimasi innoissaan uusia tarralappuja porotilan kylmähuoneessa. Hevonen oli kuulemma nyt muotia Euroopassa.

5. Milla tahtoi tulla isona Frankensteinin hirviöksi. Hän kadehti niitä lapiokäsiä. Myös pultilla vaihdettava pää olisi kiva.

6. Kahvipannussa kukki home, eikä komeroon enää mahtunut tölkkejä. Eskon kämppä kaipasi naisen kättä, ja totta puhuen Eskokin.

Aamun viiltävä valo

7. Saunalta loppui viina, kun kolme äijää vielä kykeni virkistäytymään avannossa. Ensimmäinen pullahti pintaan vappuaamuna.

8. Riikinkukon rääkäisy riipi krapulaista mieltä, kun Raimon taju palasi. Tytöistä nuorin nytkähteli yhä hiljaa lumen suojassa.

Tekniikan huipulla

9. Asko oli varma, että hän sai elämästä beetaversion. Hän olisi vaatinut päivitystä, mutta Google ei löytänyt valmistajaa.

10. Urmas ihmetteli, miksi nuoret niin kohkasivat tableteista. Hän oli juuri syönyt laatikollisen aspiriineja, eikä koskenut yhtään.

11. Jäähdytysvesi noppasi nätisti ruosteiseen ämpäriin. Kuin kesäsade, Igor mietti. Hän oli hyvin tarkka voimalansa kunnosta.

Tien päällä

12. Öisellä varalaskupaikalla Ari kokeili poikien kanssa, mitä Corollasta irtoaa. Irtosi pito ja kolme kovin nuorta sielua.

13. Yhdeksännessä täpärässä ohituksessa Ritva sai infarktin, mutta Reima ei mokomaa huomannut. Oli sentään säästynyt minuutti.

14. Haurukylän tienhaarassa Hannu yritti U-käännöstä. Petra ei saanut koskaan tietää, että Hannu oli sittenkin päättänyt palata.

Asian tuntijat

15. Pyhäinjäännöksen tutkittuaan Manfred vakuutti luun olevan aito. Hän ei tohtinut tarkentaa, että se oli pienestä liskosta.

16. Mittaillessaan Kurkisuota kuivattavaksi Kalervo jätti hiilijalanjälkiä 47 numeron saappailla. Kurjilla oli pienemmät jalat.

Kirjallisuuden ystävät

17. Ali kyyhötti ratapihalla Gazin romussa ja luki Bhagavadgitaa. Nuorena kehässä ruhjottu nenä vinkui. Linnaan oli taas ikävä.

18. Alman täytti syvä rauha, kun hän sai painaa resun kirjan laihaan rintaansa. Jos hän olisi osannut lukea, kirjasta olisi oppinut saksaa.

Kalalla

19. Taemen makas loemulaavalla. Se olj aenuva ehjä Uatun tynamiitij jäliltä. Nimismies vähä Uatua moetti, mutta söe kuitennii.

20. Jalmari porkkasi turhaan kairanreiältä toiselle. Ahvenet olivat aina samalla reiällä muijan kanssa, ja sekös sapetti.

21. Nuorten kiusalla Veeti liotti varpaitaan avannossa, kun toppahaalareissa hytisevät poikaset lappoivat muikkuja laatikoihin.

Kassan kautta

22. Vikistä pelkän kaljan ostaminen on rahvaanomaista. Kissa saa salaattipuskan, joka päätyi kassahihnalle mäyräkoirien perään.

23. Ilmarin ura klassisten illuusioiden alalla katkesi perheriitaan ja huonoon viskiin. Kuten myös laatikko ja sievä avustaja.

24. Masan lyyssi piti kehnosti tuulta, mutta jeesustelijoihin sen löyhkä auttoi. Pelastusarmeijakin marssi kadun toista puolta.

Mainokset
Kategoria(t): off topic, omat tuotokset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Off topic: Lyhyestä ei niin kaunis 2

  1. aura sanoo:

    Nämä ovat olleet just hyviä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.