Pienen enkelin kioski

TÄMÄ seitsemästä twitternovellista koostuva tarina kertoo siitä, kuinka eräs pieni enkeli löysi paikkansa tässä maailmassa.

PIENENPIENI enkeli purjehti pähkinänkuorella valtameren yli. Ei hän ollut mitenkään erityisen rohkea, hän vain rakasti suolaisen tuulen tuoksua. Albatrossi vartioi matkaa korkeudesta.

Rannalla pienenpieni enkeli keräsi kauniita kiviä ja sirotteli niistä kehän yösijansa ympäri. Siitä sade ja myrsky tietäisivät pysytellä ulkopuolella. Enkeli pyysi koivulta lehden peitoksi ja nukahti heti.

Myrsky raivosi koko yön. Merihirviöt tanssivat salamoiden välkkeessä, sinivalaat lauloivat outoja sävelmiään ja kivijättiläiset melskasivat vuorilla. Pienenpieni enkeli nukkui kuin lapsi.

Pienenpieni enkeli heräsi sadepisaroiden hentoon ripinään koivun oksilla. Maa, metsä ja meri tuoksuivat vasta pestyiltä. Aamuaurinko piirsi tuhansia pieniä sateenkaaria pärskeisiin.

Rannan tuntumasta pienenpieni enkeli löysi kapean ja mutkaisen polun. Uupuneen oloiset olennot vaelsivat toisinaan etelää kohti. Heitä voisi ehkä ilahduttaa, enkeli tuumi.

Koivikon laitaan rantahietikon taakse pienenpieni enkeli rakensi pikkuruisen kojun. Ystävälliset koivut ja kivijättiläiset auttoivat työssä. Kojusta tuli vihreä ja valkoinen ja hyvin kaunis.

Kojussaan pienenpieni enkeli paistoi lättyjä ja tarjoili niitä mustikkahillon ja siman kera. Vähitellen kaikki vaeltajat tottuivat kulkemaan kojun kautta. Enkeli eli onnellisena hyvin pitkän elämän.

Kategoria(t): omat tuotokset, pieni olento. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.